Termékek
Pudu CC1
1000

Kapacitás (max. m2/h)

5

Üzemidő* (óra)

3

Töltési idő (óra)

Különlegességek
Lift használat, több gép együttes működése, automata víz leeresztés és feltöltés.

Leírás
A Pudu CC1 a legjobb ár-érték aránnyal rendelkező ipari takarítórobot a piacon. Tisztítási módjai közé tartozik a súrolás, porszívózás, seprés és portörlés. Közvetlenül falmentén is képes takarítani, ezzel is hozzájárul a makulátlan tisztításhoz. Egy töltéssel akár 3000 négyzetméteres, óránként 400-900 négyzetméteres teljesítménnyével a CC1 nagy területeket gyorsan és hatékonyan képes tisztítani. Emellett képes önállóan használni a lifteket vagy ajtókat nyitni, ami maximálja a felhasználóbarátságát.

Pudu SH1
1600

Kapacitás (max. m2/h)

1.5

Üzemidő* (óra)

2.5

Töltési idő (óra)

Különlegességek

Leírás
A PUDU SH1 a világ első álló súroló- és szárítógépe, amelyet kifejezetten a zsíros és csúszós felületek tisztítására terveztek.
Ez a gép egyesíti a kézi súroló-szárító alapos tisztítási képességét a hagyományos felmosók könnyű kezelhetőségével, így minden felhasználó számára egyszerűen használható, mégis professzionális szintű padlótisztítást biztosít. A PUDU SH1 tökéletes megoldás, ha gyors és hatékony tisztításra van szükség, akár nagyobb forgalmú helyeken is.

Pudu MT1
1800

Kapacitás (max. m2/h)

8

Üzemidő* (óra)

3

Töltési idő (óra)

Különlegességek

Leírás
A PUDU MT1 a világ első mesterséges intelligenciával vezérelt seprőrobotja, amelyet kifejezetten nagy területek tisztítására terveztek. Kiemelkedő teljesítményével és átfogó tisztítási képességeivel felveszi a versenyt a hagyományos vezethető seprőgépekkel, így hatékonyabb és gyorsabb munkavégzést biztosít. Az iparágban élen járó, többérzékelős AI vizuális felismerési rendszerével az MT1 önállóan, 24/7 folyamatosan dolgozhat, így a takarítási folyamatot maximálisra egyszerűsíti és automatizálja. Ezáltal a takarítócég gyorsabb, megbízhatóbb és költséghatékonyabb megoldást kínálhat ügyfeleinek, új szintre emelve a takarítási szolgáltatások minőségét.  

Gausium Scrubber 75
3000

Kapacitás (max. m2/h)

6

Üzemidő* (óra)

5

Töltési idő (óra)

Különlegességek
Egyidejű súrolás és seprés, automata víz leeresztés és feltöltés, olajfolt tisztitás.

Leírás
A Gausium Scrubber 75 egy csúcstechnológiás, teljesen autonóm takarítórobot, amely forradalmasítja a padló tisztítását ipari és kereskedelmi környezetben. Az intelligens 4 az 1-ben rendszerével – amely porszívóz, súrol, port töröl és szárít – a Scrubber 75 garantálja a hibátlan tisztaságot minden alkalommal. Fejlett lidar technológia és 3D kamerák segítik a precíz navigációt, míg az energiahatékony működés és a nagy kapacitás biztosítja, hogy a robot hosszú ideig üzemeljen megszakítás nélkül. Távoli vezérléssel és környezetbarát megoldásaival a Gausium Scrubber 75 ideális választás minden olyan vállalkozás számára, amely professzionális, önálló takarítási megoldást keres.