A PUDU SH1 a 2024-es ISSA Kiválósági Díjak döntőse

A szolgáltatórobotika globális vezetője, a Pudu Robotics büszkén jelenti be, hogy okos, függőleges súroló-szárító gépe, a PUDU SH1, bekerült a rangos ISSA Kiválósági Díjak 2024 Kis Berendezés Innováció kategóriájának döntősei közé.

Az International Sanitary Supply Association (ISSA) által szervezett díj az iparág leginnovatívabb és legmagasabb minőségű termékeit és szolgáltatásait ismeri el a tisztítási és létesítménymegoldások területén. A díj döntőjébe való bekerülés a 2024-es ISSA Tisztítás és Higiénia Expón Sydney-ben, Ausztráliában fontos mérföldkő a Pudu Robotics innovációs és kiválósági útján.

A PUDU SH1 jelentős előrelépést képvisel az intelligens tisztítástechnológiában, amely többdimenziós tisztítást kínál. Nemcsak padlón, hanem asztalokon, függőleges üvegfelületeken és nehezen elérhető helyeken, például sarkokban és alacsony bútorok alatt is kiválóan teljesít. Tökéletes éttermek, konyhák, mellékhelyiségek, irodák, szupermarketek stb. számára.

A PUDU SH1 27 kg-os lefejtési nyomással, 350 fordulat/perc sebességű kefével és 20 kPa szívóerővel hatékonyan kezeli a makacs szennyeződéseket, mint például olajfoltokat és porlerakódásokat. A fejlett szennyvíztartály-kialakítása elkülöníti a levegőt, folyadékot és hulladékot, biztosítva az egyszerű ürítést, és megakadályozva az eltömődést és a motor károsodását.

A PUDU SH1 felhasználóbarát érintőképernyős kezelőfelülettel rendelkezik, amely megkönnyíti a tisztítási módok kiválasztását, az akkumulátor- és vízszint ellenőrzését, valamint intelligens jelentések generálását. Az alapvető alkatrészek diagnosztikája biztonságos működést biztosít és egyszerűsíti a karbantartást.

A fenntarthatóság iránti elkötelezettség jegyében a PUDU SH1 fejlett lítiumakkumulátor-technológiával és energiatakarékos, kefe nélküli motorokkal rendelkezik, jelentősen csökkentve környezeti lábnyomát. A szigorú RoHS szabványoknak megfelelően optimalizálja az erőforrások felhasználását, akár 80%-os víz- és tisztítószer-megtakarítást eredményezve, valamint a tisztítási időt 70%-kal csökkentve.

A 2024-es ISSA Tisztítás és Higiénia Expón a Pudu Robotics bemutatta tisztítási megoldásainak széles választékát különböző környezetekhez. Az eseményen debütált a PUDU MT1, egy mesterséges intelligenciával működő robot seprőgép, amely nagy létesítmények, például raktárak és gyárak számára készült. Ezen kívül kiállították a PUDU CC1-et, amely kiváló teljesítményt nyújt kereskedelmi terekben, valamint a PUDU SH1-et, amely a 2024-es ISSA Kiválósági Díjak döntőse. Ezek az innovációk kiemelik a Pudu Robotics elkötelezettségét az egyedi, hatékony tisztítási megoldások biztosítása iránt különböző helyzetekben.

A Pudu Robotics továbbra is elkötelezett amellett, hogy forradalmasítsa a tisztítóipart intelligens automatizálással és megbízható megoldásokkal. A legmodernebb technológia szállításával a Pudu Robotics célja, hogy javítsa a működési hatékonyságot és a fenntarthatóságot a világ vállalkozásai számára. A folyamatos fejlesztésre és az ügyfél-elégedettségre összpontosítva a vállalat elkötelezett a tisztítástechnológiai ágazat új szabványainak megteremtése iránt.